A fiatalok lapja

Kovácsházi Fiatalok Hírportál

Kovácsházi Fiatalok Hírportál

Aktivitással és tervekkel Reformátuskovácsházáért

2016. november 27. - Matuz Ádám

A reformátuskovácsházi Gyermek - és Ifjúsági Részönkormányzatot kezdeményező Kiss Anikó Andreával és öccsével, Kiss Ákossal, valamint Sárközi Amandával beszélgetett ma a portál főszerkesztője, Matuz Ádám.

Anikó elmondta, a munkacsoport kezdeményezői összeírták terveiket és egy Reformátuskovácsházi Ifjúsági Programot kívánnak a közeljövőben kidolgozni. Anikó és Amanda elmondása alapján terveznek szemétgyűjtéseket, de faházak építése, kialakítása, több más jellegű, ifjúsági program megszervezése, a Közösségi Központ népszerűsítése és egy patika kiharcolása is terveik közé tartozik. A népszerűsítésükre már Facebook-oldalt is indítottak és a Kovácsházi Fiatalok Hírportálon rendszeresen szeretnének cikkeket megjelentetni. Ennek mi nem fogunk az útjában állni.

Kiss Ákos jövőbeni munkacsoport-tag, jelenleg hatodik osztályos mezőkovácsházi fiatal a zene különböző, sokak által szélsőségesnek megítélt műfajait is népszerűsítené.

Amanda jelenleg is dolgozik saját tervei kialakításában.

A bejegyzés trackback címe:

https://kovacshazifiatalok.blog.hu/api/trackback/id/tr7912003348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása