A fiatalok lapja

Kovácsházi Fiatalok Hírportál

Kovácsházi Fiatalok Hírportál

Ünnepség a társasházban

2016. december 22. - Matuz Ádám

Tóth István, Kiss Anikó Andrea és Matuz Ádám tagok szereplésével 2016. december 20-án kedden 17 órától tartotta karácsonyváró adventi ünnepségét a Gyermek - és Ifjúsági Önkormányzat az Alkotmány u. 54. sz. alatti társasházban. Habár az ünnepség eredetileg a társasház mögötti térre lett meghirdetve, a hidegre való tekintettel végül bevonultunk a lépcsőházba. Az ünnepség egy rövid műsorral, majd Tóth István tagunk énekével kezdődött, ezt követte egy kis megvendégelés. A mintegy 20 perces ünnepség a kalács, a szaloncukor és a narancs elfogyasztásával zárult. A rendezvényt követően merült fel a kérdés a társasházban egy klubhelyiség kialakítására, ennek kapcsán Matuz Ádám csoportvezető, helyi lakos felvette a kapcsolatot a közös képviselővel is.
Ezúton is szeretnénk megköszönni Kiss Anikó és Tóth István szereplését, valamint Kovalik Istvánné és Lajos Rozália "Bazsa" adományait, illetve Bazsa, pártoló tagunk munkáját az ünnepség megszervezésében.

A bejegyzés trackback címe:

https://kovacshazifiatalok.blog.hu/api/trackback/id/tr3812067517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása