A fiatalok lapja

Kovácsházi Fiatalok Hírportál

Kovácsházi Fiatalok Hírportál

Megalakult a Mezőkovácsháza Város Gyermek - és Ifjúsági Önkormányzatát Előkészítő Munkacsoport!!!

2016. november 30. - Matuz Ádám

15319356_1197403843681895_265920305_n.jpg

A munkacsoport alapítói (a képről hiányzik Garai Imola), balról jobbra haladva: Dimák Angelika, Puskás Dorottya, Matuz Ádám, Ceglédi Zsanett, Medgyesi Kata

Nagyszerű hír! Megalakultunk!

 

2016. november 30-án 15 órától hivatalosan is megalakult a Mezőkovácsháza Város Gyermek - és Ifjúsági Önkormányzatát Előkészítő Munkacsoport! A hat, tettrekész, aktív fiatalból álló testület Alapokmányának elfogadása mellett megalkotta saját Szervezeti és Működési Szabályzatát, amelyben röviden összefoglalták működésük alapjait, továbbá megfogalmazták az elkövetkező egy év terveit, Mezőkovácsháza Város Gyermek - és Ifjúsági Önkormányzatának megalapítását, az alapok lefektetését, a szükséges dokumentumok, a jóval hosszabb Szabályzat, egy stratégia, egy programterv és más fontos iratok megalkotásának szükségességét, egy koncepció kidolgozását, ill. a részvételt a városi ifjúsági koncepcióban és más városi szervekben. Továbbá a csoport vezetőjévé választották annak fő megálmodóját, Matuz Ádámot, helyettesévé Garai Imolát, jegyzőkönyvvezetővé Dimák Angelikát, jegyzőkönyvvezető-helyettessé pedig Puskás Dorottyát. Emellett elfogadták a négy reformátuskovácsházi fiatal által benyújtott javaslatot Reformátuskovácsháza Gyermek - és Ifjúsági Részönkormányzata létrehozására, azaz határozat született egy négytagú részmunkacsoport megalakításáról, amelyet a kezdeményezők fognak alkotni. Ezúton is gratulálok/unk a megválasztott tisztségviselőknek és minden tagnak, akik tevékenységükkel reméljük, kivívják a város és lakói elismerését. Nagyon nagy megtiszteltetésnek tartom a megválasztásomat, szívből örülök neki. Tele vagyunk tervekkel, én is és mindenki más is. Célom, hogy Mezőkovácsházán pezsegjen a kulturális, a politikai, a közösségi a vallási élet és úgy általában a közélet és remélem, meg tudom valósítani ezt, és azt, hogy minden mezőkovácsházi fiatal helyben tudjon maradni és ez érje is meg neki - mondta el Matuz Ádám, megválasztott csoportvezető. Rövidesen leközlünk a tagokkal egy-egy interjút.

A bejegyzés trackback címe:

https://kovacshazifiatalok.blog.hu/api/trackback/id/tr5512012852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása